Dagje sneeuwhappen in Winterberg

De verwachting is natuurlijk dat je als een ongelofelijke baas keihard van de berg af vliegt, maar wees realistisch. Je hapt wat sneeuw, doet alsof je een sneeuwengel maakt om nonchalant over te komen en skiet vervolgens door in de hoop dat niemand het gezien heeft. En dat mag ook allemaal, dat vinden we bij SV Construct en Studievereniging Archimedes zelfs hartstikke leuk! Daarom organiseren wij voor jullie een skireisje naar Winterberg!

Vroeg met de bus weg uit Enschede en je dan zo snel mogelijk naar de piste haasten, zodat je zo snel mogelijk zo hard mogelijk die verse sneeuw kan proeven. En of je dat nou het liefst op een ski of op een snowboard doet, dat maakt helemaal niks uit. Zolang je maar op tijd bent voor de après-ski!

Na het terugkomen in Enschede zullen er nog een paar goudgele rakkertjes genuttigd worden door de geïnteresseerden.

De skireis zal plaatsvinden op 18 februari. We vertrekken met de bus bij Saxion. De exacte tijden zijn nog niet bekend maar dit zal ongeveer 08:00 uur zijn voor het vertrek vanuit Enschede en we zullen waarschijnlijk rond 20:00 uur terug zijn in Enschede. Busreis en skipas zijn inbegrepen bij de €42,50 (leden)/€52,50 (niet-leden), ski/snowboard/helmhuur zal hier nog bovenop komen. Leden van SV Construct en Studievereniging Archimedes hebben voorrang op niet-leden.

De inschrijving opent donderdag 18 januari om 15:00 uur op svarchimedes.nl. Er zijn beperkte plekken beschikbaar dus wees er snel bij! De verwachting is natuurlijk dat je als een ongelofelijke baas keihard van de berg af vliegt, maar wees realistisch. Je hapt wat sneeuw, doet alsof je een sneeuwengel maakt om nonchalant over te komen en skiet vervolgens door in de hoop dat niemand het gezien heeft. En dat mag ook allemaal, dat vinden we bij @[214905385229421:274:SV Construct] en @[202850079771594:274:Studievereniging Archimedes] zelfs hartstikke leuk! Daarom organiseren wij voor jullie een skireisje naar Winterberg!

De skireis zal plaatsvinden op 18 februari. We vertrekken met de bus bij Saxion. De exacte tijden zijn nog niet bekend maar dit zal ongeveer 08:00 uur zijn voor het vertrek vanuit Enschede en we zullen waarschijnlijk rond 20:00 uur terug zijn in Enschede. Busreis en skipas zijn inbegrepen bij de €42,50 (leden)/€52,50 (niet-leden), ski/snowboard/helmhuur zal hier nog bovenop komen. Leden van @[214905385229421:274:SV Construct] en @[202850079771594:274:Studievereniging Archimedes] hebben voorrang op niet-leden.

2 people interested

Source