Dagje sneeuwhappen in Winterberg

De verwachting is natuurlijk dat je als een ongelofelijke baas keihard van de berg af vliegt, maar wees realistisch. Je hapt wat sneeuw, doet alsof je een sneeuwengel maakt om nonchalant over te komen en skiet vervolgens door in de hoop dat niemand het gezien heeft. En dat mag ook allemaal, dat vinden we bij SV Construct en SV Archimedes zelfs hartstikke leuk! Daarom organiseren wij voor jullie een skireisje naar Winterberg!

Vroeg met de bus weg uit Enschede en je dan zo snel mogelijk naar de piste haasten, zodat je zo snel mogelijk zo hard mogelijk die verse sneeuw kan proeven. En of je dat nou het liefst op een ski of op een snowboard doet, dat maakt helemaal niks uit. Zolang je maar op tijd bent voor de après-ski!

Na het terugkomen in Enschede zullen er nog een paar goudgele rakkertjes genuttigd worden door de geïnteresseerden.

De skireis zal plaatsvinden op 18 februari. We vertrekken met de bus bij Saxion. Je wordt om 06:30 uur verwacht op het Saxionplein. De verhuur spullen moeten vóór 17:00 uur ingeleverd worden. We zullen om 18:30 uur weer terug keren naar Enschede en verwachten om 21:30 uur weer terug te zijn. Busreis en skipas zijn inbegrepen bij de €42,50 (leden)/€52,50 (niet-leden), ski/snowboard/helmhuur zal hier nog bovenop komen. Leden van SV Construct en SV Archimedes hebben voorrang op niet-leden.

De inschrijflijst is gesloten.