Excursie Moba

Moba is ‘s werelds toonaangevende fabrikant van machines voor het sorteren, verpakken en verwerken van eieren.

Het programma voor de excursie is:
• Presentatie van Moba
• Rondleiding door de fabriek
• Afsluiting met een borrel

In het kort:
Wat: Excursie Moba
Waar: Barneveld
Wanneer: Donderdag 22-02-2018, 12:30–17:15
Kosten: Leden €5, niet-leden €7,50

Het vervoer is geregeld dus kies geen eieren voor je geld maar schrijf je in!

Graag zouden wij nadat wij terug zijn in Enschede een hapje gaan eten. Geef aan als je met ons mee wil gaan op de inschrijflijst. De kosten voor het eten zijn voor eigen rekening! Een ei hoort erbij! Heb jij je altijd al willen weten hoe eieren vervoerd worden naar de supermarkt? Ga dan donderdag 22 februari met de MTcie mee naar Moba in Barneveld.

Het programma voor de excursie is:
• Presentatie van Moba
• Rondleiding door de fabriek
• Afsluiting met een borrel

In het kort:
Wat: Excursie Moba
Waar: Barneveld
Wanneer: Donderdag 22-02-2018, 12:30–17:15
Kosten: Leden €5, niet-leden €7,50

Het vervoer is geregeld dus kies geen eieren voor je geld maar schrijf je in!

2 people interested

Source