High Beer

SV Archimedes meets Eet En Bierencafé De Beiaard Enschede!

De bok is weer los, maar er zijn natuurlijk nog veel meer soorten speciaalbier. Wil jij er hier wat van proeven onder het genot van een paar heerlijke vaste versnaperingen? Ga dan mee naar de High Beer op 31 oktober om 19:45 bij de Beiaard aan de Oude Markt!
Huisgemaakte snacks van de Beiaard en 7 verschillende speciaalbieren uit een proefglas om je keel mee te smeren! Bij ieder biertje wordt kort uitgelegd wat je gaat drinken of een ander leuk weetje.

Leden kunnen mee voor slechts €12,50! Vanzelfsprekend kan je alleen deelnemen als je 18 jaar of ouder bent.
De inschrijving opent op vrijdag 13 oktober om 15:00 uur. Er zijn beperkte plekken beschikbaar dus zorg dat je er bij bent! SV Archimedes meets @[481248405323546:274:Eet En Bierencafé De Beiaard Enschede]!

4 people going

Source