Inschrijflijsten

Algemene voorwaarden activiteiten:

• Het inschrijfformulier dient volledig ingevuld te worden.
  • Het inschrijfgeld kan alleen via online bankieren worden voldaan.
  • Voor niet leden is er een extra toeslag op het inschrijfgeld, deze is €2,50.
    • Voor bepaalde activiteiten kan deze toeslag hoger zijn, deze zal dan vermeld staan op het inschrijfformulier.
  • Het inschrijfgeld dienen voor aanvang van de activiteit te zijn voldaan.
  • Wanneer je onverwachts niet aanwezig kan zijn bij de activiteit, meld je dan maximaal een dag van tevoren af door een reactie te sturen op de bevestigingsmail die je hebt ontvangen na het inschrijven voor die activiteit.
    • Heb je je niet tijdig hebt afgemeld, dan worden de kosten voor de activiteit wel in rekening gebracht.
  • Wanneer de activiteit onverwachts niet doorgaat, wordt het volledige inschrijfgeld terug betaald.
  • SV Archimedes kan niet aansprakelijk worden gesteld voor opgelopen schade, diefstal of letsel tijdens de activiteit.
  • Bij activiteiten kunnen extra voorwaarden gesteld worden, deze worden vermeld op het inschrijfformulier.
  • Wanneer je gebruik maakt van eigen vervoer moet dit aangegeven worden op de inschrijflijst onder opmerkingen.
  • Indien een activiteit vol is, hebben leden voorrang voor niet-leden.