Design Challenge

Donderdag 14 juni zal de Design Challenge plaatsvinden. Deelnemers zullen in teams van 3 of 4 een nieuw product ontwerpen in de IPO-werkplaats. Hiervoor zullen oude Kringloop producten gebruikt worden (die leveren wij aan) en andere (in de werkplaats beschikbare) materialen. Het team met het beste idee wint een mooie prijs: bowlen voor 4 personen met een drankje, ter waarde van €40!

Opgeven kan per team (van 3 of 4 personen) via de www.svarchimedes.nl. De kosten zijn €5 per team. (Per niet lid moet er €3,- extra betaal wordens, Teams met leden gaan voor op teams met niet leden.)

We zullen van 14:00 tot 16:00 uur bezig zijn in de werkplaats. Daarna zal de jury de ontwerpen beoordelen en vindt de prijsuitreiking plaats. We sluiten af met een borrel. Stuur gerust een mailtje naar ipo@svarchimedes.nl als je nog vragen hebt.

Geen velden gevonden.