Excursie ESA

“Mars has been flown by, orbited, smacked into, radar examined, and rocketed onto, as well as bounced upon, rolled over, shoveled, drilled into, baked and even blasted. Still to come: Mars being stepped on.”    – Buzz Aldrin

Wil jij zien welke technieken er worden gebruikt om de mensheid naar Mars te krijgen? Hoe de robots worden gemaakt die op andere planeten rondrijden? Hoe het ISS er van binnen uitziet (in virtual reality)?
Meld je dan snel aan voor de excursie naar ESA. Er zijn maar een beperkt aantal plekken dus wees er snel bij!

We gaan met z’n allen om 10:45 uur op 7 mei met busjes op weg naar Noordwijk. Daar krijgen we een gevarieerde en ongetwijfeld super interessante rondleiding door een super hightech bedrijf. Op de terugweg kunnen we onder het genot van het avondeten alles nog even gezellig nabespreken. Waarschijnlijk zijn we dan rond een uur of 8 terug in Enschede.

De inschrijving gaat open op 19 april om 12:00 uur. Er zijn maximaal 25 plekken en de inschrijving sluit op 30 april. De excursie is toegankelijk voor elke opleiding van Archimedes en kost voor leden €12,50 als je mee eet of €7,50 als je niet mee eet. Niet leden betalen €2,50 extra. Leden van Archimedes hebben voorrang op niet-leden.

De inschrijflijst is gesloten.