SV Archimedes fotopoule

Vind jij ook dat alle mooie momenten van SV Archimedes vast moeten worden gelegd? Of vind je het gewoon leuk om foto’s te maken? Schrijf je dan in voor de SV Archimedes fotopoule!

De fotopoule is geen commissie bij SV Archimedes, maar als lid van de fotopoule val je wel onder de “Actieve Leden” van onze vereniging. Verwacht wordt dat de fotopoule op elke Archimedes activiteit aanwezig is om met een door SV Archimedes ter beschikking gestelde camera foto’s te maken. Hiervoor krijg je voorrang op gewone leden bij inschrijflijsten. Je krijgt een fotopoule shirt om je te kunnen onderscheiden bij activiteiten.

Vind je het wel leuk maar je hebt echt geen ervaring? Geen probleem, alles kan je leren. Wij zorgen voor cursussen, materiaal en software om alle taken binnen de fotopoule te kunnen verzorgen.

Binnen de fotopoule heb je veel vrijheid om zelf te kunnen bepalen hoe je het fotowerk aan gaat pakken. Wil je meer weten over de fotopoule? Vraag dan de Algemeen van SV Archimedes.

algemeen@svarchimedes.nl

Log in om deze lijst te kunnen zien.