StAf Toernooi

Tussen 6 mei en 6 juni is het weer tijd voor het gezelligste voetbaltoernooi van Enschede, namelijk het StAf Toernooi. Het StAf Toernooi is een voetbaltoernooi voor studieverenigingen. Je strijd op dit toernooi met je studiegenoten tegen andere verenigingen om de titel ‘Best Voetballende Studievereniging van 2019’. De wedstrijden zullen op doordeweekse avonden (ma, di, wo, en do) om 18:00 en 19:30 worden gespeeld op de voetbalvelden van de UT (v.v. Drienerlo). Heb jij zin om gezellig met je studiegenoten een balletje te trappen? Voeg je dan bij team SV Archimedes en voetbal onze vereniging naar de top!

Inschrijving opent donderdag 11 april om 12:00 uur en sluit op zaterdag 27 april om 12:00 uur.

Let op! De inschrijflijst is vol. Al je je inschrijft kom je op de reservelijst te staan.