Partners

SV Archimedes is een jonge vereniging, waardoor de inkomsten nog beperkt zijn. Door partners aan te trekken hoopt de vereniging meer te kunnen betekenen voor haar studenten. Hierbij valt te denken aan studiegerelateerde activiteiten, zoals excursies, lezingen en symposia. Maar SV Archimedes zal ook proberen om het studieklimaat aangenamer te maken voor de studenten, bijvoorbeeld met gezellige activiteiten. Een ander doel is het enthousiast maken van studenten voor het vakgebied van de Werktuigbouwkunde, Industrieel product ontwerpen, Chemische technologie en Mechatronica, bijvoorbeeld tijdens open dagen en tijdens de introductie. Niet alleen een voordeel voor de studenten, maar ook een voordeel voor u later als werkgever.

Om deze doelen te kunnen bereiken, is SV Archimedes hard op zoek naar partners in het bedrijfsleven. Bedrijven die een leerzame rondleiding of presentatie willen geven, bedrijven die willen adverteren onder Werktuigbouwkundige, Industrieel product ontwerpen, Chemische technologie en Mechatronica studenten, bedrijven die in persoonlijk contact willen komen met studenten, of bedrijven die onze vereniging gewoon een financieel steuntje in de rug willen geven.

Benieuwd wie onze partners zijn en wat ze doen? Klik dan op het logo en lees het bedrijfsprofiel!

Hoofdsponsor:

Overige partners: