Moteq

Moteq begeleidt technisch talent naar vaste functies in de techniek. Moteq werft, selecteert en detacheert hoogopgeleide technici in de werktuigbouwkunde, elektrotechniek, installatietechniek, bouwkunde en civiele techniek.

 

Straks de baan waar je nu van droomt?

Weet je nog? Hoe onbezorgd je leven was in je kindertijd? Toen je nog zonder schroom kon dromen over wat je later wilde worden. Toen je gewoon kon zeggen dat je piloot of uitvinder werd. Dat je net zo rijk als Dagobert Duck zou zijn of net zo slim als een Nobelprijswinnaar.
Waarom zou je niet weer met die blik naar een nieuwe baan kijken? Want Moteq weet hoe belangrijk een frisse kijk is voor technische professionals die meer willen. Wij vinden niet alleen een baan die bij je kunnen past, maar ook bij al je andere wensen en ambities. Groot of klein. Durf te dromen!

 

Moteq garanties voor startende HBO-ers

  • Specialist in de techniek, we hebben aan een half woord genoeg
  • Eén sollicitatie bij Moteq biedt je volop entrees bij technische werkgevers die er toe doen
  • 95% vaste banen in de techniek
  • Zekerheid van een gedegen contract
  • Kennis van vacatures die (nog) niet zijn gepubliceerd

 

Droombanen

Wij bieden dagelijks nieuwe vacatures die stuk voor stuk door onze adviseurs zijn gescreend. Droombanen dus. Kijk op www.moteq.nl voor dagelijks nieuwe uitdagingen in de techniek.

 

Moteq Trainee Traject

Veel bedrijven zijn juist op zoek naar technici met ervaring. Dit is je vast niet onbekend. Dan is het belangrijk dat je als starter een kans krijgt om veel verschillende projecten te doorlopen bij verschillende opdrachtgevers. Moteq biedt je deze kans met het ‘Moteq Trainee Traject’. Dus heb jij binnenkort je HBO-diploma én wil jij de wereld in beweging zetten, dan maken wij graag kennis met je.

Moteq Trainee Traject

 

Kennis maken?

Ben jij op zoek naar de baan van je dromen of ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?
Bel dan naar 074 250 85 77 en vraag naar Ferry van de Rhee. Hij kan je ook verwijzen naar onze collega’s in Amsterdam of Utrecht, mocht je je willen oriënteren in deze regio’s.

www.moteq.nl

 

Vind ons ook op:
LinkedIn
Facebook