Nijhuis Industries

Bedrijfsactiviteiten:

Solid Solutions In A Fluid World

Nijhuis Industries levert solide oplossingen voor duurzaam watergebruik en grondstoffenterugwinning, met hoogstaande intelligente innovaties in een breed scala van industrieën. We voldoen aan zowel de uitdagingen van vandaag als die van de toekomst, als bijdrage aan een circulaire economie in een wereld die constant verandert. Om te voldoen aan de wensen van de klant, biedt Nijhuis op maat gemaakte installaties om duurzame winst te behalen uit (afval)water, proceswater en afval.

“Turn your (waste)water into PROFIT”

De missie van Nijhuis Industries is om klanten te helpen bij het verminderen, hergebruik en terugwinnen van water en grondstoffen zodat een winstgevende business case wordt gecreëerd. Wij helpen onze klanten om te voldoen aan de toenemende duurzaamheidseisen, de ecologische voetafdruk te verkleinen, productiviteit en energie-efficiëntie te combineren en tegelijkertijd de ‘life cycle cost’ van de installatie te verlagen.

Duurzaam watergebruik en grondstoffenterugwinning

Met een multidisciplinair team en een uniek in-house portfolio, realiseren we slimme en baanbrekende oplossingen en systemen voor duurzaam watergebruik en grondstoffenterugwinning, gecombineerd met onze intelligente services.

Nijhuis Industries is actief in alle geografische regio’s over de hele wereld. Vanuit het hoofdkantoor in Nederland en de verkoop- en servicecentra (SSC’s) in China, Dubai, Engeland, Polen, Rusland, Singapore, de V.S. en Latijns-Amerika bedienen we meer 2600 referenties.

Bedrijfscultuur:

Bij Nijhuis Industries staan groei en innovatie centraal! Onze medewerkers worden voortdurend uitgedaagd daar hun aandeel in te leveren, en niet alleen op de afdeling Research & Development. Onze organisatie kent een open cultuur, waarin volop mogelijkheden worden geboden voor persoonlijke groei. We zijn er trots op dat we in Doetinchem samen oplossingen voor klanten over de hele wereld bedenken en vervolgens installaties ontwerpen, bouwen, installeren en monitoren.

Van de ongeveer 160 medewerkers in Nederland is het overgrote deel technisch of chemisch opgeleid. Bij ons staan een praktische benadering en samenwerken hoog in het vaandel. Het is fantastisch om waterzuiveringsoplossingen te bedenken voor klanten en daar van begin tot eind aan mee te kunnen werken. We zijn een sterk groeiende organisatie waar veranderingen elkaar snel opvolgen en waar we met z’n allen bijdragen aan een circulaire economie. Ben jij een ‘(waste)water hero’ en wil je meer weten of onderdeel uitmaken van ons team, kijk dan op onze website: https://www.nijhuisindustries.com, of neem contact op met de HR-afdeling, karin.kuiper@nijhuisindustries.com.

Profiel jonge medewerker:

Onze (nieuwe) medewerkers zijn technisch onderlegd, creatief, flexibel en klantgericht. Ze staan met twee benen op de grond, denken graag mee en willen zich blijvend ontwikkelen.

Nijhuis Industries Headquarters
Innovatieweg 4
7007 CD Doetinchem
P.O. Box 44
7000 AA Doetinchem
The Netherlands