TT Engineering

TT-Engineering is een ingenieurs- en detacheringsbureau, gevestigd in Zwolle en Enschede. Binnen de branches aerospace, automotive, machinebouw en scheepsbouw heeft TT-Engineering een hoogwaardige klantenkring opgebouwd waarvoor uiteenlopende kennis- en capaciteitsvraagstukken opgelost worden. Dit doet TT-Engineering door de inzet van technisch hoogopgeleide specialisten.

Maakt ontwikkeling mogelijk

De slogan van TT-Engineering luidt: Maakt ontwikkeling mogelijk! Dit is onze visie, richting onze medewerkers en opdrachtgevers. Onze hoogopgeleide medewerkers krijgen volop de gelegenheid om zich te ontwikkelingen. Zij doen werkervaring op door opdrachten uit te voeren bij verschillende opdrachtgevers. Passend bij hun persoonlijke capaciteiten en ambities volgen zij cursussen en opleidingen.
Onze opdrachtgevers zijn gevestigd in binnen- en buitenland, hebben doorgaans een R&D-afdeling en zijn actief in de aerospace, automotive, machinebouw en scheepsbouw. Onze medewerkers bieden deze organisaties ondersteuning in het uitdenken en realiseren van technische projecten, waar innovatie en perfectie de hoogste prioriteit verdienen. Kennis- en capaciteitsvraagstukken worden opgelost. Op deze manier maakt TT-Engineering ook bij haar opdrachtgevers ontwikkeling mogelijk.

Aandacht en betrokkenheid

Het overgrote deel van onze medewerkers zijn in vaste dienst en heeft een hbo- of wo-opleiding. Bij de meeste opdrachtgevers detacheren we onze engineers, ook met systeem. De vestiging in Zwolle heeft faciliteiten voor interne engineeringsactiviteiten.
TT-Engineering opereert in omgevingen met voortdurende veranderingen en daarom stelt de onderneming zich ten doel de sfeer kleinschalig te houden. Korte verbindingslijnen tussen de afdelingen en mensen onderling, informele omgang, waardering voor elkaars werk en oog voor persoonlijke omstandigheden zorgen voor een plezierige werksfeer waarin iedereen een goede bijdrage kan leveren aan het succes van de TT-Engineering.

Wat kan TT-Engineering voor jou betekenen:
• Opdrachtgevers met uitdagende projecten in de techniek in binnen- en buitenland;
• Verdere specialisatie door opleidingen en cursussen;
• Begeleiding door persoonlijke coach;
• Doorgroeimogelijkheden afhankelijk van je eigen kennis, kunde en ambitie;
• Zekerheid, uiteindelijk een baan voor onbepaalde tijd;
• Elke maand een ontmoetingsdag met de andere collegae van TT;
• Werkgever met een gezonde financiële positie;
• Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Kennismaken?

Je bent van harte welkom om nader kennis te maken.

Wouter Nijhuis

e-mail: w.nijhuis@tt-engineering.nl

mobiel: 06 – 2692 7636

website: tt-engineering.nl