Pre-masters

Wist je dat je inplaats van je minor een pre-master kunt doen?

Elke master heeft z’n eigen pre-master voor wo en/of hbo-studenten. Doormiddel van de pre-master kun je, wanneer je niet rechtstreeks toelaatbaar bent maar wel beschikt over een aanverwante bachelor en voldoet aan de toelatingseisen, toch toegang krijgen tot de desbetreffende masteropleiding.

Voor meer informatie over pre-masters raden we je aan om contact op te nemen met je SLb’er.

Vannuit Archimedes is er contact met onze zusterverenigingen om de overgang van HBO naar pre-master en vervolgens master te verbeteren. Als je van plan bent om één van de onderstaande masters te doen op Universiteit Twente neem dan contact met ze op of klik op de links voor meer informatie en eventueel goedkopere boeken!

Master Mechanical EngineeringNewton (bestuur@isaacnewton.utwente.nl)
Master Industrial DesignDeadalus (board@daedalus.utwente.nl)
Master Chemical EngineeringAlembic (bestuur@alembic.utwente.nl)

Wist je dat je via onze zusterverenigingen eventueel goedkopere boeken kunt krijgen voor een master/pre-master?

Voor meer informatie/vragen/opmerkingen mail onze commisaris onderwijs: onderwijs@svarchimedes.nl.