Snoepkastsysteem voorwaarden

Bij inschrijving geldt het volgende:

• De inschrijver mag gebruik maken van het snoepkastsysteem in de verenigingskamer.
  • De inschrijver heeft zij/haar eigen IBAN nummer ingevuld.
  • De inschrijver zal al zijn/haar gekochte producten in het snoepkastsysteem aangeven.
    • Kosten voor de producten zijn beschikbaar in de verenigingskamer en staan duidelijk aangegeven in het snoepkastsysteem.
  • Kosten voor gekochte producten worden maandelijks automatisch geïncasseerd bij de inschrijver en de inschrijver zal mewerken met deze incassering.
    • Met behulp van dit systeem kan er ook geld geïncasseerd worden voor activiteiten georganiseerd door Archimedes.
    • Met behulp van dit systeem kan er ook geld geïncasseerd worden voor merchandise verkocht door Archimedes.
    • Indien de inschrijver SV Archimedes nog geld schuldig is op moment van inschrijving kan dit ook geincasseerd worden door middel van het snoepkast systeem.
  • De inschrijver gaat er mee akkoord dat de ingevulde gegevens van de inschrijver door SV Archimedes doorgestuurd worden naar Hermens computer services, zodat uitgerekend kan worden hoeveel er geincasseerd moet worden bij de inschrijver.
    • Hermens computer services en SV Archimedes hebben een overeenkomst over hoe deze gegevens verwerkt worden, deze overeenkomst kan opgevraagd worden bij het bestuur.

.