Vereniging

SV Archimedes is een studievereniging voor de studie Werktuigbouwkunde , Industrieel Product Ontwerpen, Chemische Technologie en Mechatronica aan de Saxion Hogeschool te Enschede.

De vereniging is opgericht op 2 februari 2011. Met de studievereniging willen wij de studenten meer betrokken laten raken bij de opleiding. Ook proberen wij de studenten meer in contact te brengen met het bedrijfsleven. Deze doelen wil de vereniging bereiken door het organiseren van excursies, lezingen en activiteiten voor alle leden om het contact tussen de leden te verbeteren.

Binnen de vereniging zijn, dankzij de actieve leden, commissies actief. Het bestuur zal samen met de commissies activiteiten, lezingen en excursies organiseren die gerelateerd zijn aan de opleiding. Natuurlijk zullen er ook gezellige activiteiten worden ondernomen om de band tussen de studenten te verbeteren. Verder onderhoudt het bestuur een goede band met de verschillende studieverenigingen binnen het Saxion en de Universiteit Twente.